קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

לזניה פסטו מעוך ספגטי

לזניה פסטו מעוך ספגטי
מתכון ספגטי Pesto Lasganananne מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לכי לחנות וקחי פטריות, שום, רוטב ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה פסטו עוף גבינה ממולא ספגטי סקווש, לזניה סקווש ספגטי, ו תבשיל לזניה סקווש ספגטי.

הוראות

1
מבשלים את דלעת הספגטי. אתה יכול לאפות אותו, לחמם אותו במיקרוגל, או לעשות מה שעשיתי ולחץ לבשל אותו. כדי לבשל לחץ, לחתוך את הסקווש לשניים לגרוף את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
סכין קילוףסכין קילוף
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים סל קיטור בסיר הלחץ שלך, מוסיפים 1 כוס מים, ומניחים את חצאי הסקווש בסל. חותם סיר לחץ ומבשלים בלחץ גבוה במשך 8 דקות. לשחרר לחץ, לחשוף, ולאפשר את הסקווש להתקרר עד שתוכל להתמודד עם זה בנוחות.באמצעות מזלג, לגרד את החוטים של " ספגטי."זה עלול לקחת קצת מאמץ וללכת נגד התבואה.”
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
סכין קילוףסכין קילוף
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
סל קיטורסל קיטור
3
שים את גדילי סקווש לתוך מסננת להגדיר מעל קערה גדולה ולהניח בצד. (אתה יכול לבשל את הדלעת ספגטי מראש כל עוד אתה לנקז אותו היטב לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מחממים מחבת רוטב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הפטריות ו 1 שן שום קצוץ, יחד עם 1 כף מים. מערבבים ומכסים בחוזקה. מבשלים, ערבוב כל 60 שניות, עד הפטריות לרכך להפריש המיצים שלהם, על 3 דקות. לחשוף ולבשל עד שרוב הנוזל מתאדה. מתבלים קלות במלח ופלפל, אם תרצו, ומניחים בצד.הפוך את המילוי: התחל את מעבד המזון שלך ושחרר את 2 שיני שום קלופים. תהליך עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1
מניחים את כל החומרים לתוך בלנדר תערובת עד חלקה לחלוטין.מחממים תנור ל 191°. שמן קל 2 1/2 ל 3 צלחת תבשיל מלבני ליטר. (שלי הוא 9.5 x 6.5 x 3 אינץ ' עמוק.) להרכיב את הלזניה: כפית על 1/4 כוס רוטב הספגטי לתוך החלק התחתון של המנה, רק מספיק כדי מעיל התחתון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים חצי מדלעת הספגטי על הרוטב ומפזרים מלח ופלפל אם תרצו. זרוק את המילוי על הדלעת על ידי כפות גדולות ולאחר מכן להפיץ אותו באופן שווה. מסדרים את הפטריות מעל המילוי, ואחריו התרד, אם אתה משתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוףסכין קילוף
3
יוצקים חצי מרוטב הגבינה על התרד והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
4
מוסיפים את הדלעת הנותרת, מחליקים אותה לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
5
יוצקים את רוטב הספגטי שנותר מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
6
אופים במשך 15 דקות. ואז בזהירות, החל במרכז המחבת, יוצקים את רוטב הגבינה הנותר מעל, נזהרים לא להתיז את הרוטב על המחבת החמה. חזור לתנור ומבשל עד הלזניה מבעבעת בכל רחבי הקצוות, על 30-40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר מהתנור ולאפשר לעמוד לפחות 15 דקות-הרוטב יעבה ואת הלזניה יהיה פחות מימי ככל שהוא עומד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים חמים.

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)פלפל קאיין, אופציונליפלפל קאיין, אופציונלי1(יכול להיות או להרחיק)חרדל יבשחרדל יבש397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת טופו extra-firm (לא משי)חבילת טופו extra-firm (לא משי)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי, ארוזבזיליקום טרי, ארוז2ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פרוסותפטריות פרוסות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרגיל, ללא סוכר ללא חלברגיל, ללא סוכר ללא חלב596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמרים תזונתייםשמרים תזונתיים2(חוֹרֶף)עמילן תפוחי אדמה או עמילן תירסעמילן תפוחי אדמה או עמילן תירס28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 cashews כוס גלם (אודות1/4 cashews כוס גלם (אודות11 קילו קישואים,מלח (אם אתה משתמש)מלח (אם אתה משתמש)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרוטב ספגטי דל שומן, ארוז או תוצרת ביתרוטב ספגטי דל שומן, ארוז או תוצרת בית1קילוגרםסקווש ספגטי בינוני (אודותסקווש ספגטי בינוני (אודות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתרד, אופציונליתרד, אופציונלי