קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

לזניה פשוטה

לזניה פשוטה
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאגנאן פשוט לנסות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך רוטב עגבניות ובזיליקום, פטרוזיליה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה פשוטה, לזניה פשוטה, ו רול-אפ לזניה פשוטה.

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני חום בשר בקר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז את השומן.
3
מוסיפים רוטב פסטה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת הקוטג', 2 כוסות גבינת מוצרלה, ביצים, חצי מגבינת הפרמזן המגוררת, פטרוזיליה מיובשת, מלח ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כדי להרכיב, בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' להפיץ באופן שווה 3/4 כוס של תערובת הרוטב. מכסים עם 3 אטריות לזניה, 1 3/4 כוס של תערובת הגבינה, ו 1/4 כוס רוטב. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם 3 אטריות, רוטב שנותר, מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
הוסף 1/2 כוס מים לקצוות של המחבת. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f (175 מעלות C) במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.