לזניה פשוטה
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאגנאן פשוט לנסות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך רוטב עגבניות ובזיליקום, פטרוזיליה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה פשוטה, לזניה פשוטה, ו רול-אפ לזניה פשוטה.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני חום בשר בקר הקרקע.
מוסיפים רוטב פסטה ומבשלים במשך 5 דקות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת הקוטג', 2 כוסות גבינת מוצרלה, ביצים, חצי מגבינת הפרמזן המגוררת, פטרוזיליה מיובשת, מלח ופלפל שחור טחון.
כדי להרכיב, בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' להפיץ באופן שווה 3/4 כוס של תערובת הרוטב. מכסים עם 3 אטריות לזניה, 1 3/4 כוס של תערובת הגבינה, ו 1/4 כוס רוטב. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם 3 אטריות, רוטב שנותר, מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן.
הוסף 1/2 כוס מים לקצוות של המחבת. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f (175 מעלות C) במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.