קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

לזניה פשוטה

לזניה פשוטה
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאגנאן פשוט לנסות. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך רוטב עגבניות ובזיליקום, פטרוזיליה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 40%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניה פשוטה, לזניה פשוטה, ו רול-אפ לזניה פשוטה.

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני חום בשר בקר הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז את השומן.
3
מוסיפים רוטב פסטה ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת הקוטג', 2 כוסות גבינת מוצרלה, ביצים, חצי מגבינת הפרמזן המגוררת, פטרוזיליה מיובשת, מלח ופלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
פטרוזיליה מיובשתפטרוזיליה מיובשת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כדי להרכיב, בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ ' להפיץ באופן שווה 3/4 כוס של תערובת הרוטב. מכסים עם 3 אטריות לזניה, 1 3/4 כוס של תערובת הגבינה, ו 1/4 כוס רוטב. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם 3 אטריות, רוטב שנותר, מוצרלה הנותרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
הוסף 1/2 כוס מים לקצוות של המחבת. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות f (175 מעלות C) במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.