קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

לזניה צ'וריסו ופלפל

לזניה צ'וריסו ופלפל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Queso Fundido con Chorizo ורדה Y Rajas (גבינה מותכת עם צ'וריסו ירוק רצועות פלפל קלוי), לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi).

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה או ווק, ואז מבשלים את הבצל במשך 5-10 דקות או עד שהם מתחילים לצבוע.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הצ ' וריסו, הפלפלים והתיבול ומבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
יוצקים את passata עם 150ml מים, ואז לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאסאטהפאסאטה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
בינתיים, לנצח את fromage frais וביצה עם הגבינה, ולאחר מכן עונה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
כפית שליש מתערובת רוטב העגבניות לתוך הבסיס של צלחת לזניה עמוקה. שים 3 גיליונות של לזניה בשכבה אחת על גבי, ולאחר מכן לכסות עם רוטב שלישי יותר 3 גיליונות לזניה יותר. מכסים את שארית הרוטב והסדינים, ואז לשפוך את רוטב הגבינה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
7
אופים במשך 40-50 דקות עד הציפוי מוגדר ומתחיל צבע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים זרועים עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה ניתן לזווג עם קיאנטי, Montepulciano, ו Sangiovese. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.