זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: Queso Fundido con Chorizo ורדה Y Rajas (גבינה מותכת עם צ'וריסו ירוק רצועות פלפל קלוי), לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi).
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה או ווק, ואז מבשלים את הבצל במשך 5-10 דקות או עד שהם מתחילים לצבוע.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים את הצ ' וריסו, הפלפלים והתיבול ומבשלים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4
יוצקים את passata עם 150ml מים, ואז לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
בינתיים, לנצח את fromage frais וביצה עם הגבינה, ולאחר מכן עונה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזה
6
כפית שליש מתערובת רוטב העגבניות לתוך הבסיס של צלחת לזניה עמוקה. שים 3 גיליונות של לזניה בשכבה אחת על גבי, ולאחר מכן לכסות עם רוטב שלישי יותר 3 גיליונות לזניה יותר. מכסים את שארית הרוטב והסדינים, ואז לשפוך את רוטב הגבינה על גבי.
לזניה ניתן לזווג עם קיאנטי, Montepulciano, ו Sangiovese. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.