כרוב בריא לזניה Portobello יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לכם שום, חלבונים, פטריות פורטבלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו לזניה בריאות, רולאפים לזניה פורטובלו, ו לזניה Portobello עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מחממים את הפלפלים, אורגנו, עגבניות, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל והסוכר במעבד מזון או בלנדר עד חלקה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את הפטריות פרוסות ומבשלים, ערבוב, עד שהם שחררו את הנוזל שלהם והם במכרז, על 10 דקות. מערבבים בקייל, בקבוצות, וכפי שהוא נבול מוסיפים את פתיתי הפלפל, שום ו 1/4 כפית מלח וממשיכים לבשל עד כרוב הוא נבול וירוק בהיר, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כרוב
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
ערפל 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
מורחים 3/4 כוס הרוטב בתחתית המנה. למעלה עם 3 אטריות, 1/2 של תערובת ריקוטה ו 1/2 של תערובת פטריות. חזור על שכבות עם רוטב, אטריות ושאר ריקוטה ופטריות. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד שהאטריות רכות והרוטב מבעבע בקצוות המחבת, כ -50 דקות.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.