כרוב בריא לזניה Portobello יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. אם יש לכם שום, חלבונים, פטריות פורטבלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו לזניה בריאות, רולאפים לזניה פורטובלו, ו לזניה Portobello עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. מחממים את הפלפלים, אורגנו, עגבניות, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל והסוכר במעבד מזון או בלנדר עד חלקה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה להגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את הפטריות פרוסות ומבשלים, ערבוב, עד שהם שחררו את הנוזל שלהם והם במכרז, על 10 דקות. מערבבים בקייל, בקבוצות, וכפי שהוא נבול מוסיפים את פתיתי הפלפל, שום ו 1/4 כפית מלח וממשיכים לבשל עד כרוב הוא נבול וירוק בהיר, 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
ערפל 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
מורחים 3/4 כוס הרוטב בתחתית המנה. למעלה עם 3 אטריות, 1/2 של תערובת ריקוטה ו 1/2 של תערובת פטריות. חזור על שכבות עם רוטב, אטריות ושאר ריקוטה ופטריות. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד שהאטריות רכות והרוטב מבעבע בקצוות המחבת, כ -50 דקות.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Ama קיאנטי Classico סן לורנצו Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 48 דולר לבקבוק.