לזניה קלאסית בסגנון
המתכון קלאסי בסגנון לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 27 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 574 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. אם יש לכם ביצה, תערובת גבינת מוצרלה-פרובולונה, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו לזניה קלאסית, לזניה, בסגנון מריאטה, ו חצילים וצ'ילי בסגנון לזניה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק ופטריות בתנור הולנדי גדול ומשומן קלות על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מסננים וחוזרים לתנור הולנדי. מערבבים ברוטב פסטה.
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר. מערבבים יחד תרד, גבינת ריקוטה, ביצה, גבינת פרמזן בקערה גדולה עד מעורבב.
מסדרים 2 אטריות לזניה בשכבה אחת בתבנית אפייה מרובעת של 8 אינץ ' משומנת קלות; שכבה באופן שווה עם תערובת תרד 3/4 כוס, תערובת נקניק 1 כוס, ותערובת 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות פעמיים, בעדינות לחיצה על שכבות כדי קומפקטי. למעלה עם 2 אטריות, 1 תערובת נקניק כוס, ו 1/2 כוס גבינה תערובת. (המנה תהיה מלאה.) חזור על הנוהל עם שאר החומרים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות אחרת.
מניחים את שתי המנות על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 40 דקות; לחשוף ולאפות 8 עד 10 דקות יותר או עד מבעבע.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: כדי להקפיא, להכין כפי שהורה דרך צעד לכסות את צלחות אפייה בחוזקה עם רדיד אלומיניום. להקפיא עד 1 חודש. הפשרה בין לילה במקרר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 1 שעה. לחשוף ולאפות 15 יותר דקות או עד מבעבע.