לזניה קלה של ארבע גבינות
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאגנאן קל ארבע גבינה. המתכון הזה מכסה %79 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 4291 קלוריות, 262 גרם חלבון ו 179 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם גבינת קוטג', אטריות לזניה, רוטב ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. נסו לזניה גבינה קלה (WW), לזניה קלה, ו לזניה קלה בסיר אחד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בבלנדר או עם מיקסר חשמלי, מערבבים רוטב עגבניות וגבינת קוטג ' יחד עד חלקה. כפית קצת מתערובת הרוטב בתחתית צלחת אפייה 9x13.
מניחים שכבה של אטריות מבושלות על הרוטב ומפזרים חלק מהמצרלה, הצ ' דר והפרמזן על האטריות. חזור על שכבות של רוטב, אטריות וגבינה; לסיים עם שכבת גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש 30 עד 45 דקות, עד גבינה הוא מבעבע וזהב.