קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות9
ציון בריאות14
מגזין

לזניה רול אפים II

לזניה רול אפים II
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלך, לזניה רול אפים II עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 588 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם ביצה, סוכר, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: איך להכין את רול הלזניה הטוב בעולם , רול אפים עוף עם גבינת פטה וארוגולה , ורולים עוף בקארי .

הוראות

1
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, בצל, אבקת שום ואורגנו במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבצל רך והבשר שחום, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים רוטב עגבניות וסוכר; מבשלים עד שהרוטב מחומם, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים לזניה במים הרותחים, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהיא מוכנה אך יציבה עד לנגיסה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
לְנַקֵז.
5
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים כלי תבשיל בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מערבבים גבינת ריקוטה, ביצה, פטרוזיליה ו-3/4 כוס גבינת פרמזן יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מניחים אטריות לזניה על משטח עבודה. כף שכבה אחת של תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר שכבה אחת ושכבה אחת גבינת מוצרלה על אטריות הלזניה; מעל אטריות לזניה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מגלגלים את אטריות הלזניה הממולאות בסגנון ג'לי רול; מניחים בתבשיל הקדרה המוכן. חזור על הפעולה עם שאר אטריות הלזניה, תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אטריות לזניהאטריות לזניה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
מורחים כף רוטב בשר על גבי כל גליל לזניה; מעל גבינת המוצרלה שנותרה ו-1/4 כוס גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)