לזניה רול אפים II
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לרפרטואר שלך, לזניה רול אפים II עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 9 מנות עם 588 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -27 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 יגידו שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם ביצה, סוכר, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 65% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: איך להכין את רול הלזניה הטוב בעולם , רול אפים עוף עם גבינת פטה וארוגולה , ורולים עוף בקארי .
הוראות
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, בצל, אבקת שום ואורגנו במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבצל רך והבשר שחום, כ-10 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות וסוכר; מבשלים עד שהרוטב מחומם, כ-10 דקות.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים לזניה במים הרותחים, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהיא מוכנה אך יציבה עד לנגיסה, 8 עד 10 דקות.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים כלי תבשיל בגודל 9x13 אינץ'.
מערבבים גבינת ריקוטה, ביצה, פטרוזיליה ו-3/4 כוס גבינת פרמזן יחד בקערה.
מניחים אטריות לזניה על משטח עבודה. כף שכבה אחת של תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר שכבה אחת ושכבה אחת גבינת מוצרלה על אטריות הלזניה; מעל אטריות לזניה נוספת.
מגלגלים את אטריות הלזניה הממולאות בסגנון ג'לי רול; מניחים בתבשיל הקדרה המוכן. חזור על הפעולה עם שאר אטריות הלזניה, תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר וגבינת מוצרלה.
מורחים כף רוטב בשר על גבי כל גליל לזניה; מעל גבינת המוצרלה שנותרה ו-1/4 כוס גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 30 עד 35 דקות.