לזניה רול אפים II
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניה רול אפים II. מתאים ל-9 מנות. תמורת $1.98 למנה , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 32 גרם חלבון , 27 גרם שומן ובסך הכל 588 קלוריות . אם יש לך ביצה, בצל, גבינת ריקוטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 54% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: איך מכינים את רול הלזניה הטובים בעולם , רול אפים עוף עם גבינת פטה וארוגולה , ורולים עוף בקארי .
הוראות
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, בצל, אבקת שום ואורגנו במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבצל רך והבשר שחום, כ-10 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות וסוכר; מבשלים עד שהרוטב מחומם, כ-10 דקות.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים לזניה במים הרותחים, תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהיא מוכנה אך יציבה עד לנגיסה, 8 עד 10 דקות.
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים כלי תבשיל בגודל 9x13 אינץ'.
מערבבים גבינת ריקוטה, ביצה, פטרוזיליה ו-3/4 כוס גבינת פרמזן יחד בקערה.
מניחים אטריות לזניה על משטח עבודה. כף שכבה אחת של תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר שכבה אחת ושכבה אחת גבינת מוצרלה על אטריות הלזניה; מעל אטריות לזניה נוספת.
מגלגלים את אטריות הלזניה הממולאות בסגנון ג'לי רול; מניחים בכלי התבשיל המוכן. חזור על הפעולה עם שאר אטריות הלזניה, תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר וגבינת מוצרלה.
מורחים כף רוטב בשר על גבי כל גליל לזניה; מעל גבינת המוצרלה שנותרה ו-1/4 כוס גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומבעבעת, 30 עד 35 דקות.