קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם.

לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם.
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שן שום, אגוז מוסקט, תפוחי אדמה זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו Bibimbap של צמחוני מדי פעם, שעועית ביהרי צמחונית מזדמנת מסאלה, ו כרוב ניצנים קלוי של צמחונים מזדמנים, דלעת סקווש, ותפוח עם אגוזי מלך מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. בסיר גדול על חום בינוני, להמיס 6 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיפים את הקמח, מערבבים במשך 3 דקות (לא מאפשרים חום), ולאחר מכן מקציפים בהדרגה בחלב, ערבוב עד מעובה, 5 עד 8 דקות. מערבבים את אגוז מוסקט ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הסר מהחום, לאפשר להתקרר, ושמורה.
4
במחבת sauté 14 אינץ ' מעל חום בינוני, להמיס 2 כפות של החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את הבצל והשום, ו sauté עד הבצל הוא שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הפטריות, מרווה וכרוב קצוץ, וsauté עד ריחני והכרוב הוא רך, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מוסיף את היין ואת sauté עד שהוא התאדה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את הרוטב שמורות ומבשלים במשך 10 דקות. התערובת צריכה להיות עבה מאוד אבל מעט נוזל; במידת הצורך, להוסיף קצת חלב או מים. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
9
בעוד תערובת פטריות וכרוב הוא רותח, לשפוך 6 כוסות מים לתוך סיר ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את כל עלי הכרוב ואת blanch במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
11
מתנקזים מתחת למים קרים ומתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
12
עם הנותרים 1 כף חמאה, משמנים 9 על ידי 9 אינץ זכוכית אפייה צלחת. כדי להרכיב את הלזניה, בשורה התחתונה של המנה עם חצי עלי כרוב, העליון עם חצי תפוחי אדמה וחצי פטריות מוקרם. חזור על שכבות של כרוב, תפוחי אדמה, פטריות, העליון עם גבינה מגוררת. מכסים בנוחות עם נייר ואופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות עד העליון הוא חום זהוב, על 20 דקות. אפשר להתקרר במשך 10 דקות, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®