לזניה תירס ופובלנו 2
לזניה תירס ופובלאנו 2 עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 678 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.39 דולר למנה. גשו לסופר וקנו בצל, טימין, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. 79 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 52%. מתכונים דומים: לזניה תירס ופובלנו, לזניה תירס ופובלנו, ו לזניה תירס ופובלנו 2.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני וכבד על אש בינונית.
מוסיפים שני שליש מהשום והתירס ומקפיצים למשך 5 דקות. מערבבים פנימה את השמנת. מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 5 דקות לשילוב הטעמים. מכבים את האש ומניחים להתקרר מעט.
מעבירים לבלנדר ומתבלים בטימין ומעט מלח ופלפל, ומחית לתערובת אחידה.
מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום הנותר ומבשלים במשך 1 דקה.
מערבבים פנימה את רצועות הפובלנו והקישואים ומבשלים 5 דקות לשילוב הטעמים. מתבלים במלח ופלפל. כבה את האש.
מורחים כרבע מתערובת התירס על תחתית תבנית אפייה בגודל 11 על 8 אינץ'. מכסים בשכבה של 3 יריעות לזניה.
מורחים רבע מתערובת הפובלאנו ורבע מהגבינה על הפסטה. חזור על השכבות שלוש פעמים נוספות. מכסים בנייר כסף.
אופים עד שהפסטה מבושלת ונימוחה, בערך 50 דקות.
הסר את נייר הכסף והגביר את טמפרטורת התנור לצלייה. צולים עד להזהבה ומבעבעת, 8 עד 10 דקות.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.