לזניה תרד ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 9 . מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. אם יש לכם פלפל, גבינת ריקוטה חלקית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פטריות ותרד, לזניה פטריות ותרד, ו לזניה פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
(צינור גדול)
2
ניקוז; להפריש.
3
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להוסיף פטריות; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
5
מוסיפים אגוז מוסקט ושום; מטוגנים 5 דקות. תניח בצד.
מורחים 1/2 כוס רוטב מרינרה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 לזניה אטריות על רוטב; למעלה עם חצי תערובת גבינת ריקוטה, חצי תערובת פטריות, 1 1/2 כוסות רוטב, ו 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
אטריות לזניה
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
לפי עוגה
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
מורחים 1/2 כוס רוטב על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מכסים ואופים ב 375 במשך 40 דקות. לחשוף; מפזרים הנותרים 1 גבינת מוצרלה כוס הנותרים 2 כפות גבינת פרמזן; אופים 10 דקות.