לזניה תרד רולאפים
רול-אפ תרד לזניה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 464 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטריות, חמאה, אזובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים לזניה פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז יבש לטפוח.
במחבת גדולה מטגן בחמאה את פלפל אדום, פטריות ובצל עד רך. בקערה לשלב את תערובת ירקות מוקפץ, גבינת קוטג', תרד, ביצים, 4 כפות של גבינת פרמזן ופלפל; לערבב היטב.
במחבת גדולה, רוטב עגבניות חום, מיורן, סוכר ואבקת שום במשך 5 דקות.
מורחים 1/3 כוס מילוי על כל אטריות.
מגלגלים וממקמים בתבנית אפייה משומנת 9x13.
יוצקים תערובת רוטב עגבניות על לחמניות לזניה.
מפזרים גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן נותרת. מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות.