קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

לזניית בקר ופטריות

לזניית בקר ופטריות
מתכון בשר בקר & לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 434 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות® campbell ' s, אטריות לזניה, בשר טחון, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), לזניה פטריות, ו לזניה פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204°. מערבבים את המרק וחלב בקערה קטנה עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מבשלים את הבשר במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
יוצקים כל שומן. מערבבים ברוטב האיטלקי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקירוטב איטלקי
4
שכבה חצי מתערובת הבשר, 3 אטריות לזניה ותערובת מרק כוס 1 בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר. למעלה עם 3 אטריות לזניה, נותר תערובת בשר, אטריות הנותרים תערובת מרק.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מפזרים את הגבינה. כסה את תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
אופים במשך 30 דקות או עד לזניה חמה. לחשוף את תבנית האפייה.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תחמם את המטגן. מטגנים 4 אינץ ' מהחום במשך 2 דקות או עד הגבינה הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
8
בואו לעמוד במשך 10 דקות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo