לזניית בקר ופטריות
מתכון בשר בקר & לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 434 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק פטריות® campbell ' s, אטריות לזניה, בשר טחון, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), לזניה פטריות, ו לזניה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204°. מערבבים את המרק וחלב בקערה קטנה עד שהתערובת חלקה.
מבשלים את הבשר במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד שהוא משחימים היטב, ערבוב לעתים קרובות להפריד בשר.
יוצקים כל שומן. מערבבים ברוטב האיטלקי.
שכבה חצי מתערובת הבשר, 3 אטריות לזניה ותערובת מרק כוס 1 בתבנית אפייה רדודה 2 ליטר. למעלה עם 3 אטריות לזניה, נותר תערובת בשר, אטריות הנותרים תערובת מרק.
מפזרים את הגבינה. כסה את תבנית האפייה.
אופים במשך 30 דקות או עד לזניה חמה. לחשוף את תבנית האפייה.
תחמם את המטגן. מטגנים 4 אינץ ' מהחום במשך 2 דקות או עד הגבינה הוא חום זהוב.