אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לג'יגנאן בשר גבינה חי ובריא. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. אם יש לכם עלי אורגנו, עגבניות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פשטידת עוף עם גבינה חיה ובריאה, לזניה טובה יותר מתמיד עם בשר גביני, ו לא להרתיח לזניה גבינה (צמחוני) עם רוטב בשר אופציונלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בשר חום עם שום ואורגנו בסיר בינוני. מערבבים ברוטב פסטה; מבשלים 5 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.