לזניית בשר גבינה חיה ובריאה
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לג'יגנאן בשר גבינה חי ובריא. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. אם יש לכם עלי אורגנו, עגבניות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פשטידת עוף עם גבינה חיה ובריאה, לזניה טובה יותר מתמיד עם בשר גביני, ו לא להרתיח לזניה גבינה (צמחוני) עם רוטב בשר אופציונלי (מתכונים דומים).
הוראות
בשר חום עם שום ואורגנו בסיר בינוני. מערבבים ברוטב פסטה; מבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים עגבניות.
מורחים 1/2 כוס של תערובת הרוטב בתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
שכבה 3 אטריות, 1 כוס גבינת קוטג' , 1/2 כוס מוצרלה ו 1 כוס של תערובת הרוטב הנותרת בצלחת. חזור על שכבות. למעלה עם שאריות 3 אטריות ותערובת רוטב הנותרים; כיסוי.
אופים 30 דקות. או עד מחומם דרך. Uncover; למעלה עם המוצרלה הנותרים.
אופים, חשוף, 5 דקות. או עד שנמס.
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.