קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות28
מגזין

לזניית בשר גבינה חיה ובריאה

לזניית בשר גבינה חיה ובריאה
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לג'יגנאן בשר גבינה חי ובריא. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 449 קלוריות. אם יש לכם עלי אורגנו, עגבניות, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פשטידת עוף עם גבינה חיה ובריאה, לזניה טובה יותר מתמיד עם בשר גביני, ו לא להרתיח לזניה גבינה (צמחוני) עם רוטב בשר אופציונלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בשר חום עם שום ואורגנו בסיר בינוני. מערבבים ברוטב פסטה; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
הסר מהחום; מערבבים עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
מורחים 1/2 כוס של תערובת הרוטב בתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
שכבה 3 אטריות, 1 כוס גבינת קוטג' , 1/2 כוס מוצרלה ו 1 כוס של תערובת הרוטב הנותרת בצלחת. חזור על שכבות. למעלה עם שאריות 3 אטריות ותערובת רוטב הנותרים; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
אופים 30 דקות. או עד מחומם דרך. Uncover; למעלה עם המוצרלה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
אופים, חשוף, 5 דקות. או עד שנמס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין