קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות10
ציון בריאות24
מגזין

לזניית בשר פסטו

לזניית בשר פסטו
לזניה בשר פסטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 612 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לכם צנוברים, אטריות לזניה, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פסטו ואפונה, ו אספרגוס-פסטו לזניה.

הוראות

1
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
2
מערבבים היטב גבינת ריקוטה, ביצים ופלפל; מערבבים היטב עם מקציף תיל, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מסננים עגבניות, הזמנה 1/3 כוס שמן 1/2 כוס עגבניות. שמור שאריות עגבניות לשימוש נוסף. סכין מיקום להב בקערה מעבד מזון, ולהוסיף 1/2 כוס עגבניות, בזיליקום, ואת הבא 3 מרכיבים; תהליך עד חלקה. עם ריצת מעבד, יוצקים שמורות 1/3 כוס שמן דרך מצנח מזון בזרם איטי, יציב; תהליך עד מעורבב. מקפלים תערובת בזיליקום (פסטו) לתערובת ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד השחמה, ערבוב עד בשר מתפורר; לנקז. מערבבים ברוטב ספגטי. כפית שליש מתערובת בשר לתבנית אפייה משומנת 13x9x2 אינץ'. מסדרים 3 אטריות לזניה מבושלות על תערובת בשר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה מבושלותאטריות לזניה מבושלות
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים חצי פסטו על אטריות, ומפזרים 1/2 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם שאריות 3 אטריות ותערובת בשר נותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מכסים ואופים ב 350 במשך 25 דקות. לחשוף ומפזרים עם הנותרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים, חשוף, 5 דקות נוספות או עד גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו לעמוד 10 דקות; לשרת.