לזניה נקניקייה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 396 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, אגוז מוסקט, תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. נסו לזניית נקניקיות, לזניה נקניק קיצור, ו לזניה עם נקניק ראגו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. בסיר קטן להביא את העגבניות, היין, ספרי בזיליקום שלם, שום, פתיתי פלפל אדומים, ומלח ופלפל, לפי הטעם, לרתיחה; לבשל עד מעט מעובה, 10 דקות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בינתיים, מחית את גבינת קוטג ' בקערה של מעבד מזון עד חלקה. מוסיפים את הריקוטה, תרד, בזיליקום קצוץ 1/4 כוס, בצל ירוק, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ודופק עד רק בשילוב; להפריש.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעיל מחבת nonstick גדולה עם תרסיס בישול nonstick להגדיר על חום בינוני. מבשלים את הנקניק ואת הבצל, לשבור אותו עם כף עץ לחתיכות קטנות, עד הבשר הוא השחמה ואת הבצל רך, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להרכיב את הלזניה: ערפל 9 אינץ 'על ידי צלחת אפייה 13 אינץ' עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
מורחים 1/2 כוס רוטב עגבניות על החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן. למעלה עם 3 אטריות, חצי תערובת ריקוטה, חצי נקניק 1/2 כוס מגורר גבינת מוצרלה. חזור על שכבות עם רוטב, אטריות, הנותרים ריקוטה ונקניק 1/2 כוס גבינת מוצרלה. למעלה עם שאריות אטריות ורוטב. מכסים בנייר אלומיניום ואופים עד שהאטריות רכות והרוטב מבעבע בקצוות המחבת, 1 שעה.