לזניית קציץ בשר
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את קציץ הבשר Lasgananananan. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צ'אק בשר טחון, פירורי לחם, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא הייתה מכינה., ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים עד אל דנטה.
לנקז ולזרוק עם שמן זית, כדי למנוע מהם דבק, ולתת מגניב.
בינתיים, תכין את רוטב העגבניות.
מחממים את השמן, שום פרוס, פתיתי פלפל אדומים ו 1/2 כפית מלח במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים כמו השמן מתחמם; ברגע שהוא מנצנץ, מוסיפים את העגבניות הכתושות, 3/4 כוס מים בזיליקום. מביאים לרתיחה גבוהה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה מעט והמים התאדו, 15 עד 20 דקות (יהיה כ 1 כוס).
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מסדרים את הבייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני עד חום ופריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
הסר דק קוצצים כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד.
מערבבים את הבייקון, בשר בקר, חזיר, פירורי לחם, בצל, פטרוזיליה, שום מגורר, רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, ביצים, 1 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור בקערה גדולה. השתמש בידיים שלך לשלב ביסודיות.
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחימום מראש ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה מסגרת עם לסכל ומברשת עם שמן.
מערבבים את המוצרלה ופרמזן.
חצי צורה של תערובת קציץ הבשר לתוך מלבן 9 על 5 אינץ ' במרכז גיליון האפייה מוכן. לעשות כניסה קלה במורד המרכז ולמלא עם 1/2 כוס של תערובת הגבינה. למעלה עם תערובת קציץ בשר הנותרים וטפיחה כדי ליצור כיכר עם העליון מעוגל מעט, הקפד לצבוט ולאטום את הצדדים.
למעלה קציץ הבשר עם שליש מהרוטב ומפזרים שליש מתערובת הגבינה הנותרת.
להניח 4 אטריות לזניה, לרוחב וחופף מעט, על קציץ הבשר, כיסוי לחלוטין. למעלה עם עוד שליש כל תערובת רוטב וגבינה. חזור עם הנודלס הנותרים, רוטב וגבינה.
אופים עד קציץ הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, 40 עד 45 דקות.
מפזרים פטרוזיליה ולתת מגניב מעט. חותכים ומגישים עם כמויות של ריקוטה.