קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

לזניית תפוחי אדמה מוקרמים

לזניית תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לך פלפל טחון, גבינה שוויצרית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניית תפוחי אדמה מוקרמים, לזניה ארטישוק שמנת, ו לזניה עוף שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בינונית, להקציף יחד את רוטב אלפרדו וחלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים 1/4 כוס הרוטב בתחתית תבנית האפייה. ואז שכבה 1/3 של תפוחי אדמה על הרוטב בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מפזרים 1 כף גבינת פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את החזיר, ברוקולי ו 1 1/2 כוסות של הגבינה השוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מערבבים היטב וממרחים 1/3 של תערובת זו על תפוחי האדמה בתבנית האפייה. ואז למעלה עם שכבה נוספת של תפוחי אדמה, ואחריו תערובת החזיר, סוף סוף ציפוי כל עם הגבינה השוויצרית הנותרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
יוצקים את רוטב אלפרדו הנותרים על כל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
8
מכסים ואופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 45 דקות, ואז לחשוף ולאפות ב 350 מעלות F (175 מעלות c) במשך 25 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.