קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

לזניית תפוחי אדמה מוקרמים

לזניית תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לך פלפל טחון, גבינה שוויצרית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניית תפוחי אדמה מוקרמים, לזניה ארטישוק שמנת, ו לזניה עוף שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בינונית, להקציף יחד את רוטב אלפרדו וחלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מורחים 1/4 כוס הרוטב בתחתית תבנית האפייה. ואז שכבה 1/3 של תפוחי אדמה על הרוטב בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
מפזרים 1 כף גבינת פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את החזיר, ברוקולי ו 1 1/2 כוסות של הגבינה השוויצרית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מערבבים היטב וממרחים 1/3 של תערובת זו על תפוחי האדמה בתבנית האפייה. ואז למעלה עם שכבה נוספת של תפוחי אדמה, ואחריו תערובת החזיר, סוף סוף ציפוי כל עם הגבינה השוויצרית הנותרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
יוצקים את רוטב אלפרדו הנותרים על כל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
8
מכסים ואופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 45 דקות, ואז לחשוף ולאפות ב 350 מעלות F (175 מעלות c) במשך 25 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.