לזניית תפוחי אדמה מוקרמים
אם יש לך פלפל טחון, גבינה שוויצרית, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לזניית תפוחי אדמה מוקרמים, לזניה ארטישוק שמנת, ו לזניה עוף שמנת.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בקערה בינונית, להקציף יחד את רוטב אלפרדו וחלב.
מורחים 1/4 כוס הרוטב בתחתית תבנית האפייה. ואז שכבה 1/3 של תפוחי אדמה על הרוטב בצלחת.
מפזרים 1 כף גבינת פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.
בקערה בינונית נפרדת, לשלב את החזיר, ברוקולי ו 1 1/2 כוסות של הגבינה השוויצרית.
מערבבים היטב וממרחים 1/3 של תערובת זו על תפוחי האדמה בתבנית האפייה. ואז למעלה עם שכבה נוספת של תפוחי אדמה, ואחריו תערובת החזיר, סוף סוף ציפוי כל עם הגבינה השוויצרית הנותרים גבינת פרמזן.
יוצקים את רוטב אלפרדו הנותרים על כל.
מכסים ואופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 45 דקות, ואז לחשוף ולאפות ב 350 מעלות F (175 מעלות c) במשך 25 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
בואו לעמוד 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.