לזניית תרד ובשר
לזניה תרד ובשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 250 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. לכי לחנות וקחי שום, גבינת מוצרלה חלקית, רוטב ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה בקר ותרד, לזניה בקר, ארוגולה ותרד, ו לזניית בשר, תרד וארוגולה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בקר טחון בסיר החם עם שום, אורגנו ובזיליקום עד בשר משחימים לחלוטין, 5 עד 10 דקות. מערבבים רוטב ספגטי ותרד לתוך תערובת בשר בקר טחון; מבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מערבבים גבינת ריקוטה, 8 אונקיות גבינת מוצרלה, פטרוזיליה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור יחד בקערה.
מורחים כמות קטנה של רוטב בתחתית מחבת 9x13 אינץ'. מסדרים אטריות לזניה בשכבה אחת על הרוטב.
מורחים שכבה נוספת של רוטב על החלק העליון ומסדרים שכבה נוספת של אטריות לזניה על רוטב.
מורחים 1/2 את הרוטב שנותר ו 1/2 תערובת הגבינה מעל. חזור על שכבות, מסיים עם רוטב. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 55 דקות, מסירים רדיד אלומיניום, מפזרים לזניה עם 1/2 כוס גבינת מוצרלה, ואופים עד שאטריות מבושלות ורוטב מבעבע, כ -15 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.