קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר

לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל לחי בקר צלוי בירה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות ותקני קרם כפול, שיכר, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קבב בקר מפולפל עם בצל פנינה מטוגנת, בקר ובצל מטוגן בבירה, ו בקר מטוגן עם בצל.

הוראות

1
שים את לחיי הבשר בצלחת, לכסות עם אייל ולהוסיף את השום, טימין ועלה דפנה, ואז לעזוב כדי להשרות לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
איילאייל
2
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מסננים את הלחיים ולהעביר את נוזל במרינדה, שום ועשבי תיבול לתבשיל flameproof גדול ולהביא לרתיחה. במחבת, חום את לחיי הבשר בקצת שמן עד קרמל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיף את הלחיים לתבשיל עם המרינדה ויוצקים מספיק מלאי בשר כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מכסים, ואז מטגנים בתנור במשך 4 שעות עד הלחיים רכים מאוד. מדי פעם, לרפרף כל שומן מפני השטח כדי לשמור על המלאי נקי.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בעוד הבשר בתנור, לעשות את הבצלים המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
שים את השיכר במחבת, להוסיף את כל הבצל, לכסות ומבשלים עד הבצל רך, כ 20 דקות. השאירו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להסיר את העור ולפרוס את הבצל לשישים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לאחר הבשר מבושל, להסיר את הלחיים, עשבי תיבול ושום ולהניח בצד, ואז להפחית את המניה במהירות עד שהוא מתקתק. להחזיר את הלחיים למחבת וזיגוג עם הפחתת דביק, ואז לשמור על חם עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
בערך 40 דקות לפני שאתה מוכן להגיש, תכין את הריזוטו.
9
שים את ציר העוף במחבת גדולה ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את השעורה, ואז מבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
11
הסר מהחום, זן, ואז להטות את השעורה למחבת בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מניחים את השום במחבת קטנה עם שמנת כפולה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מעבד מזון להתמזג עד חלקה. מניחים בצד על 50 מ " ל של קרם שום ויוצקים את השאר על השעורה. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
שעורהשעורה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
בינתיים, להפריד את השכבות של בצל מלוחים ולסיים על ידי טיגון במחבת חמה, עם קצת שמן וחמאה, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הפרמזן ומיץ לימון לריזוטו השעורה והמלח, לפי הטעם. כף למרכז כל צלחת, ולאחר מכן לחתוך את הלחיים ולסדר על גבי הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שעורהשעורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
מניחים 3 פלחי בצל מלוחים סביב הצד וטפטוף מעל המניה שיכר מופחת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
איילאייל