קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר

לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל לחי בקר צלוי בירה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות ותקני קרם כפול, שיכר, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קבב בקר מפולפל עם בצל פנינה מטוגנת, בקר ובצל מטוגן בבירה, ו בקר מטוגן עם בצל.

הוראות

1
שים את לחיי הבשר בצלחת, לכסות עם אייל ולהוסיף את השום, טימין ועלה דפנה, ואז לעזוב כדי להשרות לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
איילאייל
2
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מסננים את הלחיים ולהעביר את נוזל במרינדה, שום ועשבי תיבול לתבשיל flameproof גדול ולהביא לרתיחה. במחבת, חום את לחיי הבשר בקצת שמן עד קרמל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את הלחיים לתבשיל עם המרינדה ויוצקים מספיק מלאי בשר כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מכסים, ואז מטגנים בתנור במשך 4 שעות עד הלחיים רכים מאוד. מדי פעם, לרפרף כל שומן מפני השטח כדי לשמור על המלאי נקי.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בעוד הבשר בתנור, לעשות את הבצלים המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
שים את השיכר במחבת, להוסיף את כל הבצל, לכסות ומבשלים עד הבצל רך, כ 20 דקות. השאירו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להסיר את העור ולפרוס את הבצל לשישים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
לאחר הבשר מבושל, להסיר את הלחיים, עשבי תיבול ושום ולהניח בצד, ואז להפחית את המניה במהירות עד שהוא מתקתק. להחזיר את הלחיים למחבת וזיגוג עם הפחתת דביק, ואז לשמור על חם עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
בערך 40 דקות לפני שאתה מוכן להגיש, תכין את הריזוטו.
9
שים את ציר העוף במחבת גדולה ולהביא אותו לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את השעורה, ואז מבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
11
הסר מהחום, זן, ואז להטות את השעורה למחבת בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים את השום במחבת קטנה עם שמנת כפולה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מעבד מזון להתמזג עד חלקה. מניחים בצד על 50 מ " ל של קרם שום ויוצקים את השאר על השעורה. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
שעורהשעורה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
בינתיים, להפריד את השכבות של בצל מלוחים ולסיים על ידי טיגון במחבת חמה, עם קצת שמן וחמאה, עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הפרמזן ומיץ לימון לריזוטו השעורה והמלח, לפי הטעם. כף למרכז כל צלחת, ולאחר מכן לחתוך את הלחיים ולסדר על גבי הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שעורהשעורה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
15
מניחים 3 פלחי בצל מלוחים סביב הצד וטפטוף מעל המניה שיכר מופחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
איילאייל