לחי בקר צלויה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל לחי בקר צלוי בירה, ריזוטו שעורה פנינה, בצל מלט ורוטב שיכר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכי לחנות ותקני קרם כפול, שיכר, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קבב בקר מפולפל עם בצל פנינה מטוגנת, בקר ובצל מטוגן בבירה, ו בקר מטוגן עם בצל.
הוראות
שים את לחיי הבשר בצלחת, לכסות עם אייל ולהוסיף את השום, טימין ועלה דפנה, ואז לעזוב כדי להשרות לפחות 6 שעות או לילה.
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
מסננים את הלחיים ולהעביר את נוזל במרינדה, שום ועשבי תיבול לתבשיל flameproof גדול ולהביא לרתיחה. במחבת, חום את לחיי הבשר בקצת שמן עד קרמל משני הצדדים.
מוסיף את הלחיים לתבשיל עם המרינדה ויוצקים מספיק מלאי בשר כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מכסים, ואז מטגנים בתנור במשך 4 שעות עד הלחיים רכים מאוד. מדי פעם, לרפרף כל שומן מפני השטח כדי לשמור על המלאי נקי.
בעוד הבשר בתנור, לעשות את הבצלים המלוחים.
שים את השיכר במחבת, להוסיף את כל הבצל, לכסות ומבשלים עד הבצל רך, כ 20 דקות. השאירו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להסיר את העור ולפרוס את הבצל לשישים ולהניח בצד.
לאחר הבשר מבושל, להסיר את הלחיים, עשבי תיבול ושום ולהניח בצד, ואז להפחית את המניה במהירות עד שהוא מתקתק. להחזיר את הלחיים למחבת וזיגוג עם הפחתת דביק, ואז לשמור על חם עד הצורך.
בערך 40 דקות לפני שאתה מוכן להגיש, תכין את הריזוטו.
שים את ציר העוף במחבת גדולה ולהביא אותו לרתיחה.
מוסיפים את השעורה, ואז מבשלים 15 דקות.
הסר מהחום, זן, ואז להטות את השעורה למחבת בגודל בינוני.
מניחים את השום במחבת קטנה עם שמנת כפולה ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מעבד מזון להתמזג עד חלקה. מניחים בצד על 50 מ " ל של קרם שום ויוצקים את השאר על השעורה. שמור על חום נמוך.
בינתיים, להפריד את השכבות של בצל מלוחים ולסיים על ידי טיגון במחבת חמה, עם קצת שמן וחמאה, עד הזהב.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים את הפרמזן ומיץ לימון לריזוטו השעורה והמלח, לפי הטעם. כף למרכז כל צלחת, ולאחר מכן לחתוך את הלחיים ולסדר על גבי הריזוטו.
מניחים 3 פלחי בצל מלוחים סביב הצד וטפטוף מעל המניה שיכר מופחת.