לחם Seeduction
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . מתכונים דומים: לחם שיבולת שועל (מכונת לחם/אופה לחם), מכונת לחם צרפתית קטנה ובריאה במיוחד (Abm), ו לחם פרג לימון רזה (לחם לולאה פירות).
הוראות
מערבבים בעדינות את המים החמים, מולסה, דבש ושמרים בקערה גדולה ומניחים לעמוד עד קצף, כ 5 דקות.
יוצקים שמן לתערובת השמרים.
בקערה נפרדת מערבבים יחד קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, מלח, גרעיני דלעת, גרעיני חמניות, פרג, 2 כפות דוחן, קמח שעורה וגלוטן חיטה חיוני. מערבבים את הקמח ואת תערובת הזרעים לתערובת השמרים עד שהוא מושך יחד. להפוך את הבצק מהקערה על משטח מקומח קלות. ללוש במשך 7 עד 8 דקות, הוספת קמח נוסף לפי הצורך.
מניחים את הבצק בקערה משומנת גדולה, מכסים ומניחים לעמוד במקום חם עד להכפיל את גודלו, כ -1 שעה. משמנים תבנית אפייה 9x13.
אגרוף למטה את הבצק עלה ולצאת מהקערה על משטח מקומח קלות. טופס לתוך צורה עגולה או סגלגל כיכר ומקום על תבנית אפייה מוכן. מכסים את הבצק ומאפשרים לעלות עד הוכפל בגודל שוב, כ 40 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C) לקראת סוף העלייה השנייה. חותכים את החלק העליון של כיכר באלכסון עם סכין גילוח חדה או סכין משונן, בזהירות מברשת עם ביצה מוכה לבן, ומפזרים הנותרים זרעי דוחן מעל.
אופים בתנור שחומם מראש עד הלחם נשמע חלול כאשר חבט בצד, 40 עד 45 דקות.