לחם אגוז לימון-מקדמיה הוא צמחוני לחם. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, שמן צמחי, קמח זהבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לימונצ'לו ומאייר לימון סבאיון עם עוגות מקדאמיה פריכות וקליפת לימון מסוכרת, לחם אגוזים בננה מקדמיה, ו לחם אגוזים הדר מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. גריז תחתון רק של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם קיצור.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים למעט 1/4 כוס סוכר ומיץ לימון עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן.
אופים 55 עד 65 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מיד לתקוע חורים בחלק העליון של הלחם על 1 אינץ ' זה מזה, באמצעות מפרט עץ ארוך. בקערה קטנה, לערבב 1/4 כוס סוכר ומיץ לימון; לטפטף באופן שווה על גבי לחם. לחם מגניב במחבת 10 דקות. לשחרר צדדים של לחם מן המחבת; להסיר מן המחבת כדי מתלה קירור. מגניב לחלוטין, על 1 שעה, לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)