לחם אגס ג'ינג'ר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו לחם אגס ג'ינג'ר. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 165 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו קמח, סודה לשתיה, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג לחם ג'ינג'ר ואגס וחמאה, המבורגר הודו אגס ג'ינג'ר עם ממרח יוגורט אגס, ו רוטב אגס ג'ינג'ר-הל (וחמאת אגס) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מזלפים אגסים עם מיץ לימון; מניחים בצד.
בקערה גדולה אחרת שלבו את הקמחים, הסוכר, 1/4 כוס סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ג ' ינג ' ר וקינמון. בקערה קטנה, לטאטא את הביצים, שמן וניל. מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות. מקפלים פנימה תערובת אגסים.
העברה לשני 8 אינץ'. איקס 4-אין. מחבתות כיכר מצופות בתרסיס בישול.
מפזרים את יתרת הסוכר החום.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים.