לחם לימון אוכמניות עשוי להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני לקטו אובו זה מכיל 134 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. תמורת 31 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת אפייה, מיץ לימון, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . עם ציון של 13% , המנה הזו גרועה למדי. נסו לחם לימון אוכמניות עם זיגוג לימון , לחם אוכמניות לימון ולחם לימון אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, הסוכר, מיץ הלימון והביצים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
2-3/4 כוסות שיבולת שועל לבישול מהיר
פחיות כל אחת) נתחי אננס לא ממותקים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתוך תערובת הביצים לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקפלים פנימה את האוכמניות, האגוזים וקליפת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות רוטב סויה מופחת נתרן או לייט
אוכמניות
קליפת לימון
3 קופסאות שימורים (20 אונקיות כל אחת) נתחי אננס לא ממותקים
חלב
אגוזים
מלח
ביצה
3
מעבירים ל-8 אינץ' משומן. x 4 אינץ'. תבנית לחם.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
4
אופים ב-350 מעלות למשך 60-70 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
מתלה תיל
שרימפס מוכנים לאכילה מבושלים וקצוצים
מחבת
5
שלבו את מרכיבי הזיגוג; לטפטף על לחם חם. מצננים לחלוטין.