לחם ארוחת בוקר תפוח
. לכי לחנות ותרימי ציפורן טחון, סודה לשתיה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: תפוח קינמון לחם ארוחת בוקר, לחם ארוחת בוקר שיבולת שועל תפוח, ו שיבולת שועל-לחם תפוחים בסגנון ארוחת הבוקר החורפית האהובה עליי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז מחבת כיכר 8x4 אינץ'.
בקערה, מערבבים את החמאה והסוכר עד חלקה וקרם. הכה בביצים.
בקערה נפרדת, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון וציפורן.
מערבבים לתוך תערובת החמאה עד לחלח. מקפלים בתפוחים.
מעבירים למחבת הלחם המוכן.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 15 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.