לחם בגריל וסלט כרוב עם בצל אדום, אגוזי מלך, ותאנים, מ ' לב הצלחת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לחם בגריל וסלט כרוב עם בצל אדום, אגוזי מלך, ותאנים, מ 'לב הצלחת. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1054 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תאנים, חומץ בלסמי, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו הלוחש Crisper: כרוב מטוגן עם בצל מקורמל, אגוזי מלך, וגבינה כחולה, סלט פריסה עם פרושוטו, תאנים קלויות ואגוזים, ו התקף לב על צלחת אלפרדו + לאכול את החלמונים (מתכונים דומים).
הוראות
Stem התאנים ולפרוס אותם לאורכו לכ -5 פלחי לכל תאנה.
מניחים אותם בצלחת בינונית ומפזרים לימון או מיץ לימון. לזרוק בעדינות מעיל ולהניח בצד.
לגלח רצועות של פרמזן מגוש הגבינה, באמצעות מקלף ירקות חסון. סרטי גבינה יפים ייווצרו. תניח בצד.
פורסים את הלחם לפרוסות דקות כתריסר (כמו כמעט שקופות). פרוסות גדולות יותר מג ' באטה יכולות להיות חצויות לטיפול וצריכה קלים יותר. תניח בצד.
החזק כל עלה כרוב על ידי גזע ולהשתמש סכין חדה מאוד כדי לשחרר את העלה מן הגבעול (זה בסדר לעזוב את החלק הצר של גזע המשתלב לתוך העלה רחוק יותר). הפוך ערימה של העלים, לגלגל אותם בחוזקה, לחתוך לרוחב לרצועות סופר דקות.
מעבירים לקערה גדולה של מים קרים ומתנועעים סביב כדי לנקות. ספין יבש מאוד ולהעביר לקערה גדולה. תניח בצד.
מחממים מחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני במשך כדקה.
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבלים כדי לצפות את המחבת. להגביר את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הבצל ו 1/8 כפית מלח. לבשל, ערבוב ו/או רועד את המחבת קצת, במשך 2 עד 3 דקות, או עד הבצל הופך מבריק והוא עדיין בצד הזה של מכרז.
להעביר את הבצל החם לכרוב בקערה ומערבבים הכל קצת, ואז להחזיר את כל קערה של כרוב בתוספת בצל למחבת. מערבבים ומטגנים במהירות-רק לרגע או משהו כזה-על חום בינוני גבוה עד כרוב הופך גוון עמוק עוד יותר של ירוק נבלות מעט.
להחזיר את כל זה לקערה, זורק את הנותרים 1/8 כפית מלח. אתה יכול להוסיף קצת גבינה בשלב זה, אם אתה רוצה שזה להמיס מעט.
הסר את המחבת מהחום, חכה דקה או שתיים, ולאחר מכן להוסיף את החומץ למחבת (לעמוד אחורה—זה יהיה לרחוש), לסובב אותו סביב, ויוצקים את מה שנשאר ממנו לתוך כרוב. (זה יהיה בעיקר להתאדות.)
בלי לטרוח לנקות את המחבת, להחזיר אותו לתנור על אש בינונית. חכה עוד דקה, ואז להוסיף את הנותרים 1 כף שמן זית מערבולת כדי מעיל המחבת.
מוסיפים את פרוסות הלחם בשכבה אחת וגריל בכל צד עד להזהבה קלה ופריכה לחלוטין.
מעבירים את הטוסט לכרוב, יחד עם התאנים וכל המיץ שלהם והגבינה המגולחת לפי הטעם. לזרוק במהירות (אין צורך לקבל דברים אחידים), הוספת הגבינה הנותרים האגוזים כמו שאתה הולך.
מגישים מיד, עובר טחנת פלפל ומציע טריזים של לימון או סיד כדי להיות מכוון ישר על התאנים.
שיפורים אופציונליים: לא אדם תאנה? אתה יכול להחליף בתפוח סתיו פריך, פרוס דק ומיץ לימון ספוג. ללכת בכיוון שונה לחלוטין ולהחליף פרוסות או נתחים של עגבניות ירושה בשלות מאוד מתוק או כמה חופנים של עגבניות שרי מתוק מאוד, בשלים.