לחם בועת מייפל
לחם בועת מייפל יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים חמים, חלב חם, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם קופים קרמל (המכונה גם לחם בועה), לחם בועה, ו לחם בועת עשב (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, החמאה, הסוכר, הביצה, החלמון, המלח ו -3 כוסות הקמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
בסיר קטן שלבו סירופ וחמאה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 3 דקות; מניחים בצד.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -20 חלקים. מעצבים כל אחד לגליל. בקערה רדודה משלבים סוכר חום וקינמון.
מניחים חמאה מומסת בקערה רדודה נפרדת. טובלים לחמניות בחמאה, ואז מצפים בתערובת סוכר חום.
מניחים שמונה לחמניות בתוך 10 אינץ ' משומן. מחבת צינור מחורצת; טפטוף עם סירופ 1/3 כוס. למעלה עם לחמניות הנותרים, סירופ תערובת סוכר חום. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות לפני שהופכים לצלחת הגשה.