קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות20
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בועת מייפל

לחם בועת מייפל
לחם בועת מייפל יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 224 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים חמים, חלב חם, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו לחם קופים קרמל (המכונה גם לחם בועה), לחם בועה, ו לחם בועת עשב (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את החלב, החמאה, הסוכר, הביצה, החלמון, המלח ו -3 כוסות הקמח. מקציפים במהירות בינונית במשך 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
3
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בסיר קטן שלבו סירופ וחמאה. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 3 דקות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -20 חלקים. מעצבים כל אחד לגליל. בקערה רדודה משלבים סוכר חום וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים חמאה מומסת בקערה רדודה נפרדת. טובלים לחמניות בחמאה, ואז מצפים בתערובת סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
גלולגלול
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מניחים שמונה לחמניות בתוך 10 אינץ ' משומן. מחבת צינור מחורצת; טפטוף עם סירופ 1/3 כוס. למעלה עם לחמניות הנותרים, סירופ תערובת סוכר חום. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גלולגלול
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה. מצננים 10 דקות לפני שהופכים לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מגישים חם.