לחם בטטה
לחם בטטה הוא צמחוני לחם. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 183 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך יוגורט יווני, קמח, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו לחם בטטה (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם בטטה, ו לחם בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך ציפורן) בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף.
מערבבים יוגורט, סוכר, שמן, וביצים.
מוסיפים תערובת יוגורט לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מקפלים בעדינות בטטה, צימוקים ופקאנים.
לגרד את הבלילה לתוך 9 x 5 אינץ מחבת כיכר מתכת מצופה בתרסיס אפייה.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב במחבת 10 דקות.
הסר לחם מן המחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים גבינת שמנת ומרכיבים שנותרו בקערה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית 2 דקות או עד חלקה.
מורחים ציפוי באופן שווה על לחם.