לחם בטטה דרומי עם אגוזי פקאן
לחם בטטה דרומי עם אגוזי פקאן הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 447 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. זה עובד טוב כמו לחם. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם בטטה דרומי, לחם בטטה דרומי, ו לחם בטטה דרומי.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). גריז מחבת כיכר 8x4 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט קינמון וסוכר.
מוסיף את הביצים, שמן וחלב; לערבב עד מעורבב היטב. לבסוף, מוסיפים את פירה בטטות, פקאן, וצימוקים זהובים.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 70 דקות, או עד שקיסם מוכנס יוצא נקי. אפשר ללחם להתקרר במחבת לפחות 15 דקות לפני ההסרה. לטעם הטוב ביותר, לאחסן לילה לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכרמים Bully Hill יבש Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים