לחם בייקון מתפרק
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לכם רוטב סלט ראנץ', גבינת מוצרלה חלקית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: לחם עם בייקון, לחם עם בייקון משוקולד, ו פטריות (בייקון) לפרק לחם.
הוראות
במחבת גדולה, לבשל בייקון על אש בינונית במשך 5 דקות או עד מבושל חלקית; לנקז על מגבות נייר.
מרדדים בצק ל 1/2-in. עובי; מברשת עם 1 כף שמן.
חתוך ל-1-ב. חתיכות; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את הבייקון, הגבינה, תערובת ההלבשה ואת השמן שנותר; לזרוק את המעיל.
לארגן חתיכות 9-in. אקס-5-אין. סגלגל על תבנית אפייה משומנת, שכבות לפי הצורך. לכסות ולתת לעלות במקום חם במשך 30 דקות או עד הוכפל.
אופים ב 350° במשך 15 דקות. מכסים בנייר כסף; אופים 5-10 דקות יותר או עד חום זהוב.