לחם ביצה לחג
לחם ביצי חג לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 131 קלוריות . תמורת 21 סנט למנה , אתה מקבל משקה שמגיש 32. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט טחון וסוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 26% . נסו שוקולד מריר קינמון ביצי פסחא , עוגת ביצים מתובלת , ואיך להכין את חטיפי הביצים המושלמים שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט. בקערה קטנה מערבבים את הביצים, הביצים והשמן; מוסיפים לחומרים היבשים, תוך ערבוב רק עד להרטיב. מקפלים פנימה משמשים ואגוזי פקאן.
יוצקים לשניים משומנים 8-in. x 4 אינץ'. או ארבעה משומנים 5-3/4 אינץ'. x 3 אינץ'. x 2 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
מערבבים את מרכיבי הציפוי עד לקבלת תערובת חלקה; למרוח על לחם.