קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות32
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
אירועיםחג המולד
מגזין

לחם ביצה לחג

לחם ביצה לחג
לחם ביצי חג לוקח בערך שעה ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 131 קלוריות . תמורת 21 סנט למנה , אתה מקבל משקה שמגיש 32. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט טחון וסוכר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 26% . נסו שוקולד מריר קינמון ביצי פסחא , עוגת ביצים מתובלת , ואיך להכין את חטיפי הביצים המושלמים שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, המלח ואגוז המוסקט. בקערה קטנה מערבבים את הביצים, הביצים והשמן; מוסיפים לחומרים היבשים, תוך ערבוב רק עד להרטיב. מקפלים פנימה משמשים ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
סוכריות חמאה קשות מרוסקותסוכריות חמאה קשות מרוסקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים לשניים משומנים 8-in. x 4 אינץ'. או ארבעה משומנים 5-3/4 אינץ'. x 3 אינץ'. x 2 אינץ'. תבניות לחם.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
אופים ב-350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מערבבים את מרכיבי הציפוי עד לקבלת תערובת חלקה; למרוח על לחם.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם