לחם ביצה קלוע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל לחם ביצה קלוע. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 266 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, ביצה, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו לחם זול עבור חנוכה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו לחם ביצה קלוע, לחם ביצה קלוע, ו לחם קלוע (מתכונים דומים).
הוראות
מיקרוגל 1 1/2 כוסות חלב גבוה בקערת זכוכית בטוחה במיקרוגל 2 עד 3 דקות או עד מחומם. מערבבים בשמרים; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים 5 1/2 כוסות קמח ומלח בקערה גדולה; מערבבים בתערובת שמרים.
הוסף קיצור הבא 3 מרכיבים. הכה במהירות נמוכה עם מיקסר חשמלי 1 עד 2 דקות. הכה במהירות בינונית 5 יותר דקות.
מפזרים בצק עם קמח נוסף, ולהסיר מהקערה. (הבצק יהיה דביק מאוד.)
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות, הופך לגריז העליון. כבה את התנור. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ולתת לעלות בתנור 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה, ולחלק לשניים. מחלקים כל חצי ל-3 חלקים שווים.
מגלגלים כל חלק לתוך חבל באורך 14 אינץ'; צובטים 3 חבלים יחד בקצה אחד לאטום, וצמה. חזור עם מנות בצק שנותרו.
מניחים צמות על גיליון אפייה מצופה נייר קלף.
לכסות צמות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 25 עד 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
מברשת באופן שווה עם ביצה מוכה, ומפזרים זרעי שומשום, אם תרצה בכך.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד הזהב. (מפרט עץ צריך לצאת נקי.)