לחם בננה אגוזים כפול
. גשו לסופר וקנו מלח, אגוזי מלך, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: לחם בננה כפול, לחם בננה כפול, ו לחם בננה שוקולד כפול.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9x5 אינץ מחבתות כיכר.
מקציפים שמן צמחי וסוכר יחד בקערה עד שמנת וחלק; מערבבים ביצים.
מחית בננות ומיץ לימון יחד בקערה נפרדת; לערבב לתוך תערובת שמן עד רק incorporated.
לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה שלישית; לאט לערבב לתוך תערובת רטובה באמצעות מערבל חשמלי על נמוך עד רק incorporated. מקפלים באגוזים.
יוצקים את הבלילה לתוך שתי מחבתות כיכר מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס במרכז הכיכר יוצא נקי, על 1 שעה 15 דקות.