לחם בננה מקורמל עם זיגוג חמאה משחימים
לחם בננה מקורמל עם זיגוג חמאה משחימים הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חצי-חצי, חלב-חמאה, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -31 דקות. נסו ברי לחם בננה עם שעועית וניל זיגוג חמאה, לחם בננה מקורמל עם זיגוג חמאה חום, ו לחם פירות ואגוזים עם זיגוג חמאה משחימים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סוכר חום ובננות; לטגן 4 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
מניחים תערובת בננה בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה.
שלב חלב חמאה ו-3 המרכיבים הבאים (באמצעות ביצים). לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חמאה לסירוגין לתערובת בננה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח; מכים במהירות נמוכה רק עד לשלב. לגרד את הבלילה לתוך 9 x 5 אינץ מחבת כיכר מתכת מצופה בתרסיס אפייה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב במשך 10 דקות במחבת על מתלה תיל.
הסר לחם מחבת, וקריר על מתלה חוט.
ממיסים הנותרים 1 כף חמאה בסיר קטן, כבד על חום בינוני גבוה. מבשלים 3 דקות או עד שהחמאה מתחילה להשחים; מסירים מהחום.
מוסיפים אבקת סוכר וחצי, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
בואו לעמוד עד זיגוג קובע.