לחם בננה עם פיסטוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל לחם בננה הל עם פיסטוקים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, פיסטוקים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 16%. מתכונים דומים: פיסטוקים ליים גלם הל, בקלאווה עם הל, דבש ופיסטוקים, ו ריבס טיפש עם קרם הל ופיסטוקים.
הוראות
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח, סודה לשתייה, ומלח, ערבוב עם מקצף.
מניחים סוכרים וחמאה בקערה גדולה, ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (בערך 1 דקה).
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
הוסף בננה, שמנת חמוצה והל; לנצח עד מעורבב.
להוסיף תערובת קמח; לנצח במהירות נמוכה רק עד לח. מערבבים בפיסטוקים. הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל; להסיר מחבת. לחם מגניב לגמרי על מתלה תיל.