לחם בננה עם פצפוצי שוקולד
לחם בננה עם פצפוצי שוקולד, אני אולי ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 534 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פצפוצי שוקולד חצי מתוקים, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו שוקולד צ'יפס בננה לחם בתוספת בננה מתוקה Roundup, לחם בננה עם פצפוצי שוקולד, ו לחם בננה עם פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל מחבת עוגת צינור 10 אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. מערבבים את הביצים אחד בכל פעם, להכות היטב עם כל תוספת, ואז מערבבים את הוניל.
מערבבים בבננות מעוכות, שמנת חמוצה וחמאה.
מערבבים את קמח העוגה, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה. מערבבים תערובת קמח לתוך תערובת סוכר / בננה. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 45 דקות, או עד מעיינות חום זהוב העליון בחזרה כאשר נגע.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות לפני הסרת מחבת. מגניב לגמרי לפני חיתוך.