Anatra Al Sale (ברווז בקרום מלח)
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך חומץ בלסמי, עלי מרווה, גראפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. נסו בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio), ברווז מלח עם תרד, תפוחי אדמה ובייקון, ו עוף בקרום מלח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
יש לשטוף את חלל הברווז עם גראפה.
מניחים את עשבי תיבול בתוך הגוף, העונה בפנים עם מלח ופלפל מסבך את הברווז עם חוט הקצב.
מכסים את החלק התחתון של מחבת צלייה בשכבת מלח 1/2 אינץ'.
מניחים את הברווז על גבי המלח, מכים את הלבן עד קצף בהיר ומערבבים 1/2 קילו של מלח כשר כדי ליצור משחה לחה. מכסים את הברווז לחלוטין עם תערובת מלח וצולים בתנור במשך 1 1/2 שעות.
הסר ולאפשר לנוח 10 דקות כדי לאפשר את המיצים להתיישב. בזהירות להסיר את המלח מן הציפור ולהתחמק עם מברשת צבע.
הסר את העור ולאחר מכן לגלף את הציפור בדרך המסורתית.
טפטוף עם סאבה ומגישים עם ירקות נבולים בצד.