קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בננה צימוקים לח

לחם בננה צימוקים לח
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חמאה, בוטנים קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו לחם בננה לח, לחם בננה לח, ו לחם בננה אגוז לח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 5x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד חמאה, סוכר, חמאת בוטנים, ביצה, בננה, וחלב. בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה רק עד לחלח. מקפלים פנימה את הצימוקים והבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
בוטניםבוטנים
צימוקיםצימוקים
בננהבננה
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
העבר למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שסכין מוכנס במרכז הכיכר יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת