לחם בצל יהודי
לחם בצל יהודי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים, זרעי פרג, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו לחם. מתכונים דומים: לחם שיפון יהודי והסוד כדי לקבל את זה נכון, מנדלברוט יהודי מסורתי (לחם מנדל), ו מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה.
הוראות
מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר בקערה קטנה עד הסוכר הוא מומס, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים יחד 2 1/2 כוסות קמח 1/2 כפיות מלח בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים תערובת שמרים 2 כפות שמן ומערבבים עד הבצק טפסים. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, הוספת מספיק קמח כוס שנותר, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי למנוע דביקות, עד חלקה וגמיש, על 8 דקות.
טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת, פונה מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהוא הוכפל בתפזורת, בערך 2 שעות.
מבשלים בצל בשמן כף שנותר עם כפית מלח נותרת במחבת nonstick 8-עד 9 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מעט התרכך, על 2 דקות. מכסים את פני הבצל עם סיבוב של קלף או נייר שעווה (או מחבת כיסוי עם מכסה הדוק) ומבשלים בצל, מרימים קלף כדי לערבב לעתים קרובות, עד זהב רך וחיוור מאוד, 12 עד 15 דקות.
מעבירים את הבצק למחבת אפייה בגודל 15 על 10 אינץ ' ולבצק מתיחה, תחילה על ידי משיכת הידיים, ואז על ידי לחיצה על קצות האצבעות לתוך הבצק ועבודה החוצה מהמרכז, עד שהבצק ממלא את המחבת. בצק זין בכל רחבי במרווחים של 1 אינץ 'עם מזלג, משאיר גבול של 1 אינץ' בכל הצדדים, ומכסה באופן רופף עם ניילון משומן (צד משומן למטה).
תנו לבצק לעלות מעט במקום נטול טיוטות בטמפרטורת חדר חמה, 30 דקות.
בעוד הבצק עולה, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 400 ° F.
מברשת בצק בעדינות עם קצת ביצה לשטוף, להיזהר לא לרוקן את הבצק. מפזרים בצל באופן שווה על פני הבצק, משאירים גבול 1 אינץ', ואז מפזרים זרעי נייג ' לה.
אופים עד העליון הוא זהוב התחתון נשמע חלול כאשר טפח, כ 30 דקות. הרם לחם מן המחבת ולהעביר מתלה כדי להתקרר מעט.
חותכים לתוך ריבועים 3 אינץ בערך לפני ההגשה.
* זמין בחנויות מזון מיוחדות וב-Kalustyan ' s (800-352-3451).
בצק יכול להיווצר לתוך כדור 1 יום קדימה מותר לעלות, מקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני בעיצוב.