קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות4
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם בצל יהודי

לחם בצל יהודי
לחם בצל יהודי יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים, זרעי פרג, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו לחם. מתכונים דומים: לחם שיפון יהודי והסוד כדי לקבל את זה נכון, מנדלברוט יהודי מסורתי (לחם מנדל), ו מייל בייקון פריך גבוה לחם בצל-לחם מכונה.

הוראות

1
מערבבים יחד מים, שמרים, וסוכר בקערה קטנה עד הסוכר הוא מומס, ואז לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להשליך ולהתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים יחד 2 1/2 כוסות קמח 1/2 כפיות מלח בקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים תערובת שמרים 2 כפות שמן ומערבבים עד הבצק טפסים. להפוך את הבצק על משטח משוריין ללוש, הוספת מספיק קמח כוס שנותר, קצת בכל פעם, לפי הצורך כדי למנוע דביקות, עד חלקה וגמיש, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
טופס בצק לכדור ולהעביר לקערה גדולה משומנת, פונה מעיל עם שמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד שהוא הוכפל בתפזורת, בערך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מבשלים בצל בשמן כף שנותר עם כפית מלח נותרת במחבת nonstick 8-עד 9 אינץ ' על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מעט התרכך, על 2 דקות. מכסים את פני הבצל עם סיבוב של קלף או נייר שעווה (או מחבת כיסוי עם מכסה הדוק) ומבשלים בצל, מרימים קלף כדי לערבב לעתים קרובות, עד זהב רך וחיוור מאוד, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מעבירים את הבצק למחבת אפייה בגודל 15 על 10 אינץ ' ולבצק מתיחה, תחילה על ידי משיכת הידיים, ואז על ידי לחיצה על קצות האצבעות לתוך הבצק ועבודה החוצה מהמרכז, עד שהבצק ממלא את המחבת. בצק זין בכל רחבי במרווחים של 1 אינץ 'עם מזלג, משאיר גבול של 1 אינץ' בכל הצדדים, ומכסה באופן רופף עם ניילון משומן (צד משומן למטה).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
תנו לבצק לעלות מעט במקום נטול טיוטות בטמפרטורת חדר חמה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
בעוד הבצק עולה, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מברשת בצק בעדינות עם קצת ביצה לשטוף, להיזהר לא לרוקן את הבצק. מפזרים בצל באופן שווה על פני הבצק, משאירים גבול 1 אינץ', ואז מפזרים זרעי נייג ' לה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
אופים עד העליון הוא זהוב התחתון נשמע חלול כאשר טפח, כ 30 דקות. הרם לחם מן המחבת ולהעביר מתלה כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים לתוך ריבועים 3 אינץ בערך לפני ההגשה.
7
* זמין בחנויות מזון מיוחדות וב-Kalustyan ' s (800-352-3451).
1
בצק יכול להיווצר לתוך כדור 1 יום קדימה מותר לעלות, מקורר. להביא לטמפרטורת החדר לפני בעיצוב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק