אם 17 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם בראנץ בסגנון יווני יכול להיות מצוין ללא גלוטן, מזון ידידותי, צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 20 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם יש לכם עלי בזיליקום, ביצה, תערובת מקורית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט לחם בסגנון יווני, ביצי בראנץ בסגנון החווה, ו גריסים בסגנון בראנץ ' קרוליינה.
הוראות
1
תנור חום 218°. תחתית גריז וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/2 תערובת ביסקוויק כוס, גבינה, בזיליקום אורגנו; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פניני סוכר כסף
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
פחיות) מרק עוף דל נתרן
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה גדולה, מערבבים את שאר החומרים עד לחלחל.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מורחים את הבלילה במחבת; מפזרים תערובת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים 13 עד 15 דקות או עד חום זהוב. כדי לשרת, לחתוך 8 שורות על ידי 6 שורות.