תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל לחם גבינת משמש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, שמן צמחי, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו גבינת עיזים ולחם שטוח משמש, ממיסים גבינה עם זר לחם פרג ומשמש, ו מכונת לחם משמש-טבעת גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה, להכות את גבינת שמנת, סוכר, ביצה, קמח וקליפה כתומה עד חלקה; להפריש. משרים משמשים במים חמים במשך 15 דקות; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
גרידה כתומה
משמש
קמח לכל מטרה
סוכר
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים משמשים לחתיכות קטנות; להפריש. בקערה גדולה, לשלב את החומרים יבשים. בקערה אחרת, לנצח את הביצה, מיץ תפוזים, שמן ומים. מערבבים לתוך החומרים יבשים רק עד רטוב. מקפלים פקאנים ומשמשים. כפית שני שלישים של הבלילה לתוך משומן ו floured 10-in. מחבת צינור מחורצת. למעלה עם מילוי גבינת שמנת והבלילה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מיץ תפוזים
משמש
פקאנים
מים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
3
אופים ב 350° במשך 55-65 דקות או עד קיסם יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר לפני חיתוך.