לחם גורילה
המתכון לחם גורילה יכול להתבצע בערך 40 דקות. מתכון זה מכין 14 מנות עם 462 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 66 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם אגוזי מלך, סוכר חום, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 37%, וזה די רע. מתכונים דומים: לחם גורילה, לחם גורילה, ו קוף וגורילה לחם.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרססים תבנית צרור בתרסיס בישול ללא מקל.
מערבבים את הסוכר המגורר והקינמון. בסיר ממיסים את החמאה והסוכר החום על אש נמוכה, מערבבים היטב; מניחים בצד.
חותכים את גבינת השמנת ל -20 קוביות שוות. לוחצים את הביסקוויטים בעזרת האצבעות ומפזרים כל אחד 1/2 כפית סוכר קינמון.
מניחים קוביית גבינת שמנת במרכז כל ביסקוויט, עוטפים ואוטמים את הבצק סביב גבינת השמנת.
מפזרים 1/2 כוס מהאגוזים לתחתית תבנית הצרור.
מניחים מחצית מהביסקוויטים המוכנים בתבנית.
מפזרים סוכר קינמון, יוצקים מחצית מתערובת החמאה המומסת על הביסקוויטים ומפזרים על 1/2 כוס אגוזים.
מניחים מעל את הביסקוויטים הנותרים, מפזרים את יתרת סוכר הקינמון, יוצקים את תערובת החמאה שנותרה על הביסקוויטים ומפזרים את 1/2 כוס האגוזים שנותרה.
מוציאים מהתנור ומצננים למשך 5 דקות.