לחם גמדרופ
לחם Gumdrop לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 387 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו טיפות מסטיק, תערובת ביסקוויטים/אפייה, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 32% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: לחם דלעת חמוציות , פודינג לחם טירמיסו ולחם דלעת בעל חלבון נעים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את תערובת הביסקוויטים והסוכר. בקערה אחרת טורפים ביצה וחלב; מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים היטב.
הוסף אגוזים וטיפות מסטיק; מערבבים רק עד שמתערבב.
יוצקים לשלושה 5-3/4 אינץ' משומנים. x 3 אינץ'. x 2 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות; מוציאים מהמחבתות לרשתות כדי להתקרר לחלוטין.