תבשיל שעועית ירוקה מעושן
תבשיל שעועית ירוקה מעושנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 333 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך קמח, בצל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים שעועית לסיר גדול של מים רותחים; מבשלים על חום בינוני 4 עד 6 דקות. או עד פריך במכרז. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
מבשלים בייקון באותו סיר על חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון ממחבת עם כפית מחוררת; לנקז על מגבות נייר. בטל את כל אבל 2 כפות. טפטוף ממחבת.
מוסיפים בצל לטפטופים שמורים; מבשלים ומערבבים 4 דקות. או עד למכרז. מערבבים בקמח. בהדרגה מערבבים בחלב עד מעורבב היטב; לבשל ומערבבים 3 דקות. או עד מעובה.
מוסיפים גבינה; מבשלים ומערבבים 3 דקות. או עד שנמס.
מערבבים שעועית ובייקון; כפית לתוך 1-1/2-qt. תבשיל מרוסס בתרסיס בישול. למעלה עם פירורי קרקר.
אופים 25 דקות. או עד מחומם דרך.