לחם דלעת
לחם דלעת יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא חלב צמחוני יש 190 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אם יש לכם צימוקים, מלח, דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו לחם בירה דלעת עם דלעת וחמאת דבש ל # פאלפסט, לחם דלעת אורגני עם תוספת זרעי דלעת, ו מחית דלעת ביתית טרייה ולחם דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, קינמון סודה לשתייה, מלח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט וציפורן. בקערה קטנה מקציפים את הביצים, הדלעת, השמן והמים. מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות. מקפלים פנימה אגוזי מלך וצימוקים אם רוצים.
יוצקים לתוך 9-ב משומן. איקס 5-אין. מחבת כיכר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 65-70 דקות או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מצננים בתבנית למשך 10 דקות לפני שמוציאים לרשת.