לחם הבירה של בובה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, לחם הבירה של בובה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -9 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 265 קלוריות . מתאים ל-8 מנות. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש בירה, מלח, שמיר וסוכר. זה יהיה להיט באירוע יום האב שלך. המתכון הזה אהוב על 8 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . מתכונים דומים: לחם בירה סתיו , לחם בירה צ'דר צ'ילה , ולחם בירה דלעת מתוק .
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות מחבת ברזל יצוק בגודל 9 או 10 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים יחד את הקמח התופח, הסוכר, אבקת הבצל, עשב השמיר והמלח.
יוצקים פנימה את הבירה ומערבבים עד שכל היבשים נטמעים. מערבבים כמה שיותר קל כדי לא לרוקן את הבירה. מקפלים פנימה קוביות גבינה.
אופים במשך 45 עד 60 דקות, או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות. הלחם צריך לתפוח הרבה מעל קצה התבנית.