לחם הודו מרווה עם רוטב
גלימת הודו מרווה עם רוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך תפוח, חמאה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. נסו פרמזן-הודו צלוי מרווה עם רוטב מרווה, הודו צלוי עם רוטב מחבת מרווה, ו הודו צלוי עם מלית מרווה ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. מחבת ברוילר ספריי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים טורקיה, תפוח, פירורי לחם, מרווה, 1/2 כפית מלח ופלפל. תערובת צורה לתוך 6 כיכרות בצורת אליפסה.
אופים חשפו 25 דקות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז כיכרות קורא 74°.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, סיידר חום ומרק לרתיחה; להרתיח כ 20 דקות או עד מופחת 1 כוס. במחבת nonstick גדולה, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה; מוסיפים בצל. מבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב; להפריש. בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור, מים הנותרים 1/4 כפית מלח עם whisk; להוסיף תערובת סיידר מופחת, ערבוב כל הזמן. מבשלים מעל חום בינוני 1 דקה או עד מעובה מעט. מערבבים בצל.
מגישים כיכרות בשר עם רוטב.