לחם הסודה האירי של ננה דוט
לחם הסודה האירי של ננה דוט הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צימוקים, מלח, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז 2 דפי אפייה.
מערבבים יחד את הקמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח וסוכר בקערה גדולה עד מעורבב באופן שווה.
חותכים את החמאה באמצעות בלנדר מאפה או את הידיים עד התערובת דומה קמח תירס גס. מערבבים את הצימוקים, דומדמניות, זרעי קימל, ואז לעשות באר במרכז ויוצקים את החלב והחומץ. מערבבים עם כף עד החומרים היבשים הם רטובים.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, ללוש בעדינות 8 עד 10 פעמים. מחלקים את הבצק לשני כדורים, ומניחים על דפי אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 375 מעלות F (190 מעלות C), ואופים עד החלק העליון של הלחם הוא חום זהוב, על 15 דקות יותר.