קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

לחם הקישואים הקלאסי של קיילי

לחם הקישואים הקלאסי של קיילי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, לחם הקישואים הקלאסי של קיילי עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 218 קלוריות. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 16. 102 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם קישואים, סודה לשתייה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך גדול. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם הקישואים הקלאסי של קיילי, לחם קישואים מועדף על שף נאפטיים (או מאפינס קישואים), ו אופים קישואים גביניים קלאסיים.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). הכן 2 מחבתות כיכר בגודל 8 על 4 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב עם מערבל חשמלי עד לקבלת קצף. מוסיפים לאט את הסוכר תוך כדי הקצפה מתמדת. מערבבים את השמן הצמחי והווניל לתערובת הביצים; ממשיכים להקציף עד שהתערובת סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים את הקישואים לתערובת ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
4
מערבבים יחד את הקמח, הקינמון, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח בקערה נפרדת; יוצקים לתערובת הרטובה ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את האגוזים הקצוצים ומערבבים. מחלקים את הבלילה בין שתי תבניות הכיכר המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
6
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה. מצננים במחבתות במשך 10 דקות לפני שמשחררים את הקצוות בעזרת סכין ומסירים להתקרר לחלוטין על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
סכיןסכין

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

לחם קישואים בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.