לחם התירס הטוב ביותר שאי פעם תאכל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל את לחם התירס הטוב ביותר שאתה אי פעם לאכול. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 15 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שמנת, עצמי עולה תירס ארוחה לערבב, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . מתכונים דומים: אי אפשר לאכול רק מאפה קינמון., מלית לחם תירס דרום מערב עם תירס וצ'ילי ירוק, ו לחם תירס מחבת עם תירס קצוץ טרי ובייקון.
הוראות
תנור חום ל 425 מעלות F (220 מעלות C). גריז מחבת ברזל 9 אינץ'.
בקערה גדולה, לנצח את הביצה.
מוסיפים חלב, שמן, שמנת חמוצה, תירס שמנת, תערובת קמח תירס; מערבבים עד קמח תירס הוא רק dampened.
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"טיפה קטנה בארומה, ללבן הצעיר הזה יש המון עוצמה, המציע טעמים של ליים, אפרסק וצפחה בהתאמה למרקם משיי. זה מביך היום, צורך זמן לשלב. הטוב ביותר מ-2008 עד 2020. 1,500 מקרים שנעשו.- BS